El Ple Municipal aprova les noves taxes de la FiraQ

El ple municipal del mes de Març de Balaguer va aprovar les noves taxes de la fira de la capital de la Noguera.

Els nous preus contemplen descomptes de fins al 50% per els expositors que ofereixin dins del programa de la fira, tallers, conferències o demostracions.  Les noves taxes que seran oficials a partir de la fira de l’any que ve van ser aprovades amb 10 vots favorables i 7 abstencions dels Grups municipals del Partit demòcrata Català i la CUP-PC.

El cupaires van manifestar que tot i trobar  acceptables els preus dels expositors era necessari trobar un model definit de fira on hi pugues participar tot el teixit comercial i empresarial de la ciutat.

Per la seva banda el Partit demòcrata Català va abstenir-se en creure que els descomptes només haurien de ser efectius pels expositors de la pròpia ciutat.

Per altra banda el plenari també va discutir i aprovar de manera inicial la nova normativa de l’escola Municipal de Música proposada pel consell escolar del mateix centre.  La normativa va ser aprovada per unanimitat tot i que els grups municipals van expressar la voluntat de presentar petits retocs conjunts durant el període d’exposició pública.

Finalmen el ple municipal també va aprovar el nou reglament del CEI que implementarà 7 tipologies d’usuaris diferents i una moció presentada pels grups d’acció Local a favor d’un desenvolupament rural sostenible, integral i integrador.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.