El ple de l’Ajuntament de Balaguer aprova una modificació de preus de les matrícules de l’Escola de Música

L’Ajuntament de Balaguer ha aprovat en el ple del mes d’abril celebrat aquest dijous la modificació de l’ordenança fiscal que contempla tres novetats a l’Escola Municipal de Música. De cara al curs vinent es crearà una aula jove perquè els musics que no vulguin continuar la seva formació amb ensenyaments de caràcter professional puguin seguir amb la seva relació amb la música i l’escola. D’altra banda, hi ha prevista la reducció del 30% del preu de les classes durant el curs d’iniciació de viola, trompeta i trombó per promocionar aquests instruments i una modificació en el preu de la matrícula per facilitar el pagament a les famílies.

En la votació es va abstenir els grup municipal CUP- Procés Constituent , que per la seva part defensa què tot i el gran dèficit de 326.000 euros a l’any que genera aquest equipament, hi hauria d’haver mecanismes perquè totes les famílies hi puguin tenir accés econòmicament.

De la mateixa manera, el PDeCat es va abstenir en no estar d’acord amb la gestió econòmica de l’Escola de Música.

Els preus de les llars d’infants i l’escola de dansa queden congelats per al curs vinent.

D’altra banda, durant el ple es va donar compte del decret de liquidació del pressupost del 2017,  el deute de l’Ajuntament es redueix al 55,17%.

El Ple també va aprovar tres mocions presentades per la CUP-Procés Constituent en defensa de la llibertat d’expressió artística de Pablo Hasél i Valtònyc, i en suport als Comités de Defensa de la República i a la Fundació Proactiva Open Arms.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.