Es paralitza la construcció del pavelló poliesportiu del Secà

El ple municipal del mes d’abril va debatre els dilluns al vespre els tràmits de la modificació de la normatives subsidiàries de la zona de la pista del Secà. L’equip de govern va plantejar el canvi per tal que l’espai passes a ser zona d’equipament en lloc de zona verda, tal i com està establert fins ara,   amb la intenció d’iniciar els tràmits per construir-hi una pista poliesportiva.

La proposta va topar amb les abstencions del regidor no adscrit Albert López i el regidors dels grups municipals del PDeCat i el Partit Socialista qui no van considerar oportú aprovar l’inici d’aquest projecte  en el darrer ple de la legislatura.  Un punt que segons el portaveu Socialista Carlos Garcia  requeria de més consens abans de porta’l al ple.

Per la seva banda el grup Municipal de la CUP va mostrar la seva intenció de votar  favorablement el canvi de la normativa amb la voluntat de no bloquejar uns tràmits per començar la construcció d’un equipament necessari tant pels clubs esportius de la ciutat com de l’escola La Noguera.

Finalment i en vista de que era necessària l’aprovació per majoria absoluta l’alcalde de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal, va retirar el punt de l’ordre del dia.

Per altra banda els regidors de l’Ajuntament de Balaguer van aprovar per unanimitat les modificacions subsidiàries de plantejament de l’entorn del Carrer Canigó, l’adhesió a la Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya i la reobertura al públic del jardí Arqueològic del Castell Formós amb la pertinent museïtzació i cobriment. Aquest punt es va aprovar amb els vots favorables dels regidors de l’equip de govern, el regidor no adscrit Albert López i els grups municipals de la CUP i Partit Socialista. En aquest punt elsmu regidors del grup municipal del PDeCAT es van abstenir.

El ple ordinari del mes d’abril també va servir per fer el sorteig de les meses electorals per les pròximes eleccions del mes de maig.  Un últim ple ordinari de legislatura on diversos regidors que no repetiran candidatura en les pròximes eleccions es van acomiadar.


Informa: Miki Daviu

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.