El ple de Balaguer debatrà un conveni de col·laboració per la creació del nou “Espai Portolà”

El Ple municipal de Balaguer del mes de febrer portarà a aprovació diversos convenis de col·laboració amb entitats i institucions  socials i culturals del territori. D’aquesta manera els edils debatran una col·laboració entre el consistori balaguerí i l’associació d’amics de Gaspar de Portolà per tal crear un nou espai destinat al  governador de Califòrnia.

L’equip de govern municipal també portarà a aprovació un nou conveni amb el departament d’acció local per la gestió de l’espai comunitari ubicat a l’edifici de la Biblioteca i l’escola Municipal i una col·laboració amb el departament d’educació en matèria de serveis comunitaris.

Per altra banda el plenari debatrà la renovació dels convenis ja existents amb la Borsa d’habitatge de la Generalitat.

L’equip de govern també proposarà la renovació de les col·laboracions amb  el Taller estel i Càritas   i portarà a votació un nou conveni amb l’Escola de l’associació Estel.

El ple que se celebrarà el pròxim dijous a les 21 del vespre també debatrà la modificació de diverses ordenances fiscals i de diferents modificacions de crèdit  per l’adquisició de nous materials per diverses àrees de l’Ajuntament de Balaguer i l’Impic.


Informa: Miki Daviu

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.