El ple de Balaguer aprova una moció a favor dels “presos polítics”

El ple municipal del mes de març de Balaguer va aprovar una moció presentada pels grups municipals del PDeCAT i Esquerra que demanava l’alliberament dels presos polítics i el retorn dels exiliats i denunciava la manca de separació de poders de l’Estat espanyol .

Els grup municipals dels PSC i el regidor no adscrit Albert López es van absentar de la votació

La moció es va aprovar amb els vots favorables dels grups municipals de Balaguer Ara Sí, la CUP PC Esquerra i el PDeCAT

El ple va servir també per aprovar el nou reglament d’us i cessió dels edificis municipals i espaia públics i dels equipaments esportius.

El nou reglament es va aprovar de manera inicial gràcies als 12 vots favorables de Balaguer Ara Sí,  el regidor no adscrit Albert Lopez,  CUP PC, PSC i Esquerra.

Per la seva banda els regidors del grup del PDeCAT es van abstenir al·legant el seu desacord en alguna part del reglament.

Amb les noves normes d’ús i cessió també es van aprovar les noves ordenances per la utilització d’aquests espais i també per la prestació de serveis al públic de la piscina coberta.

El ple va estar marcat per l’alt nombre de mocions presentades i a banda de la moció referent als darrers esdeveniment polítics també va debatre i aprovar entre d’altres una moció en suport al dia de la dona, una per defensar l’aturada del tren d’alta velocitat de preu reduït a l’estació de Lleida Pirineus  i una moció per retre homenatge  a la Memòria de Guillem Agulló.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.