El Ple de Balaguer acorda una ordenança reguladora per a les pintures murals de la ciutat

El Ple municipal del mes de novembre de l’Ajuntament de Balaguer va aprovar de manera inicial una nova ordenança de grafitis i pintures murals amb la intenció de regular els espais on es podran realitzar aquestes manifestacions artístiques. Tot i que des de l’equip de govern ja s’han pensat i manifestat públicament alguns dels espais que s’habilitaran per poder pintar de manera regulada, la nova normativa encara no els defineix i serà posteriorment quan es determinaran quins llocs s’habilitaran. Precisament aquest va ser un dels punts que va dur més debat al plenari.

Finalment la ordenança es va aprovar de manera incial tot i que va comptar amb diverses objservacions dels grups municipals de l’oposició

El ple també va aprovar el conveni de col·laboració entre L’Institut Municipal de Progrés i el Consell Comarcal per a la Càtedra d’Estudis Medievals 2019 que serà el mateix que el d’aquest any i va acordar presentar al municipi de Balaguer com a candidat a ser capital de la sardana l’any 2021. Abans dels precs i preguntes el paers de la ciutat de Balaguer van aprovar amb els vots del membres dels grups municipals de Balaguer Ara Sí, La Cup, PDeCAT i Esquerra una moció a favor de l’absolució dels presos polítics.


Informa: Miki Daviu

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.