El Ple aprova modificar les ordenances fiscals de l’escola de música i les llars d’infants

L’Ajuntament de Balaguer ha aprovat en el Ple ordinari celebrat aquest dijous la modificació de les taxes de l’escola de música o la llar d’infants que s’actualitzen d’acord amb la pujada de l’IPC. Els dos regidors de la CUP i el regidor Albert López es van abstenir en la votació sobre l’escola de música mentre que el PDeCAT va mostrar el seu descord amb aquesta aprovació.

El PDeCAT també va mostrar la seva negativa a la modificació de taxes de la llar d’infants, en la que s’ofereix un període de gratuïtat en la primera quinzena de setembre  i s’estableix una matrícula a l’inici del curs.

L’altre punt que va aixecar més controvèrsia va se l’aprovació dels projectes d’arranjament al carrer Santa Maria i carrer botera, inclosos en un pla per millorar l’accés al patrimoni cultural. Josep Maria Roigé va posar en qüestió la tria de l’arquitecte que va redactar el projecte, el que va encetar una discussió amb l’alcalde Jordi Ignasi Vidal.

El regidor de Ciutadans, Albert López, va anunciar al principi del ple que abandonava el partit sense donar més explicacions i continuarà exercint les seves funcions com a regidor, passant a formar part del grup mixt.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.