El Ple de l’Ajuntament d’Albesa aprova la supressió del deute

 width=

Aquest nou escenari econòmic permetrà començar els tràmits corresponents per tal de realitzar un Centre de Serveis per a la Gent Gran. 

Ahir dijous, 12 de juliol, el Ple de l’Ajuntament d’Albesa va aprovar la supressió del deute pendent de 100.884,17 euros a data 1 de juliol. Tot aquest deute serà amortitzat en la seva totalitat de manera que l’Ajuntament d’Albesa passarà a tenir un deute nul. Aquesta operació permetrà destinar els diners de superàvit dels respectius pressupostos anuals a despeses d’inversió.

Aquest nou escenari econòmic permetrà a l’Ajuntament d’Albesa començar els tràmits documentals corresponents per tal de realitzar un Centre de Serveis per a la Gent Gran del poble. Aquest projecte ja es va presentar als veïns i veïnes del poble i per a fer front al seu cost l’ajuntament, gràcies al tancament del deute, podrà disposar d’uns 400.000 euros.

L’alcalde d’Albesa, Antoni Balasch, va explicar que “amb aquest nou equipament i la propera construcció de les noves escoles, Albesa comptarà amb un bon nivell d’equipaments al servei de les persones”.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.