El pilot Alex Espejo, aconsegueix la 3a posició a Ravós del Terri

 width=

El noguerenc, Alex Espejo va aconseguir ahir una 3a posició a la tercera prova del Trofeu Català de Quadresistència a Ravós del Terri, Girona.

Pel que fa a la modalitat de Quadresistència, enguany es disputa en parelles, es per això que les dues hores de les quals consta la prova se les van repartir l’equip format per l’Àlex i el seu company aragonès Mario Gajón.

Als entrenaments no van poder aconseguir una bona posició per a la graella de sortida, però tot i així el Mario va fer una bona sortida retallant algunes posicions, d’aquesta manera va aconseguir mantenir una sòlida quarta posició durant la primera hora de la carrera. Per tal de finalitzar les dues hores, va arribar el torn de l’Alex, que tenia com a únic objectiu retallar el màxim de temps possible per tal d’arribar a assolir al tercer pilot. Després de donar-ho tot a la pista, va finalitzar la prova, on l’equip aconseguia una 4a posició molt ben lluitada.

La sorpresa els va arribar minuts abans del lliurament de trofeus, on se’ls va comunicar que 2 equips havien quedat exclosos de la prova per una mala pràctica esportiva, de manera que escalaven una posició a la classificació, finalitzant la jornada al 3r lloc del podi.

El proper 21 d’Octubre, el pilot participarà individualment al campionat de Cross Country, que consta d’una prova única que es realitza en àmbit nacional i tindrà lloc al municipi de Casserres, Barcelona.


Informa: Alba Cases

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.