Penelles estrena el paquet turístic “GarGar Day”

Després de la finalització de la tercera edició del festival GarGar de Penelles, l’Ajuntament del municipi i l’organització de la festa dels murals i l’art rural d’aquesta població de la noguera han preparat un paquet d’experiència que proposa una ruta turística per tots els murals del municipi, el nou mapa amb les 81 obres d’art senyalitzades i l’entrada a la sala B. A més a més la visita comença amb una projecció audiovisual a la sala de cine del municipi.

Les visites a la sala de cine i a la sala B de Penelles es completen amb l’explicació d’un guia turístic i en el cas de la sala B els visitants també podran interactuar amb l’artista resident del moment. El paquet busca que els visitants puguin gaudir i conèixer al màxim de l’experiència GarGar i també de l’entorn i els serveis del municipi.

El paquet turístic també vol donar a conèixer la recentment rehabilitada sala de cine Kursal que va reobrir les seves portes el passat mes de maig.

El paquet es pot gaudir tots els caps de setmana a partir de dos quart d’onze del matí de manera presencial a la mateixa sala o fent reserves prèvies a través de la pàgina web del festival. La contractació del paquet turístic per grup en horari setmanal es pot concerta al punt d’informació de l’Ajuntament de Penelles.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.