Penelles augmenta els serveis pels turistes atrets pels murals del GarGar Festival

Penelles ha tancat l’any 2018 amb una afluència d’uns 35.000 turistes que han passejat pels carrers d’aquesta població de la Noguera atrets pels murals del GarGar Festival. Un dels signes evidents d’aquest augment de turistes és la venda dels plànols de Penelles amb la informació dels murals que en un any, gairebé s’ha quintuplicat.

Aquesta afluència de visitants a empès a l’ajuntament a crear més serveis per atendre les sol·licituds dels nous visitants i és per això que el consistori ha iniciat els tràmits per construir un pàrquing per autocaravanes.

El projecte, també inclou la modernització dels vestidors de les piscines i la construcció d’una sala polivalent al mateix espai per donar servei als visitants. Les obres d’adequació s’iniciaran aquest primer trimestre de l’any i inclouen una inversió de 80.000 euros, finançats en part amb ajuts de la Diputació.

Per altra banda, també està en marxa una actuació a l’Església Vella on està previst acollir exposicions itinerants d’artistes. Aquesta actuació té un cost de 12.000 euros finançats en part pel Departament de Cultura.

El GarGar Festival potenciarà enguany també la vessant social amb l’inici d’un projecte amb l’Obra Social “La Caixa” per apropar l’art a les persones amb discapacitat.


Informa: Carla Vilaseca

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.