Penelles acollirà la 2a edició de la caminada contra el càncer de la Noguera

Penelles acollirà, el pròxim diumenge 10 de juny, la segona caminada solidària organitzada per L’Associació Contra el Càncer. Després de l’edició de l’any passat realitzada a Vallfogona,  la comarca de la Noguera es vol tornar a bolcar amb aquesta activitat que a més de fomentar els hàbits saludables i recollir diners per la lluita contra el càncer, vol donar a conèixer l’associació i els serveis que ofereix a la comarca.

La cursa donarà el tret de sortida a les 9 del matí des de la plaça del municipi i transcorrerà un recorregut de 6 km en el que és passarà pels llocs més emblemàtics de Penelles. Per l’Ajuntament del municipi i el consell comarcal la cursa és una activitat perfecta per donar a conèixer el territori i fer-ho d’una manera solidària.

Les inscripcions de la caminada solidària de Penelles es poden fer al punt d’informació municipal de manera anticipada o el mateix dia de la cursa al punt de sortida. Fins al moment ja hi ha 100 inscrits i des de l’associació de dones del municipi, organitzadors de la cursa conjuntament amb l’ajuntament del municipi, esperen poder realitzar un registre de participants similar a de l’any passat.

La jornada solidària acabarà a la mateix plaça de l’Ajuntament o des de l’associació de dones de Penelles amb la col·laboració de tots els voluntaris que faran possible la cursa es farà un esmorzar popular.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.