El Parc Astronòmic del Montsec participa en l’oferta d’intineraris turístics de l’AVE

 width=

 

El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, el Consell Comarcal de la Noguera (gestor del PAM), Renfe i l’agència de viatges TuiLleida han creat uns circuits o itineraris turístics a la carta aprofitant l’eix transversal del tren AVE (sense passar per Madrid) procedent de Sevilla, Córdoba i Màlaga.

De moment se n’han comercialitzat cinc, d’una durada d’entre 5 i 7 dies, que tenen en comú l’arribada o la tornada des de l’estació de tren de Lleida, una visita a la Seu Vella de Lleida, i un dia d’estada al Montsec, amb visita nocturna al Centre d’Observació de l’Univers i sopar astronòmic. La resta de l’itinerari es completa amb visites a la Vall de Boí, la Val d’Aran, Andorra, etc.

Aquesta nova oferta es va presentar a Sevilla el passat 26 d’abril en el marc del workshop que l’ACAVe-Associació Corporativa d’Agències de Viatges Especialitzades va organitzar per a les agències de viatges i operadors d’aquella província. Hi van assistir per part del Consell Comarcal de la Noguera, la presidenta, Concepció Cañadell; el responsable de gestió del COU, Josep Vilajoliu, i el director de TuiLleida, Jaume León.

Aquest producte va despertar molt interès, i es va tancar la primera expedició d’un grup de prop de 40 professionals per a finals del mes de maig.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.