width=

És un país on un ministre de l’interior participa en una conversa on es diu: “Les hemos destrozado la sanidad” i no passa res.

El mateix ministre de l’interior és capaç de muntar un operatiu per segrestar una família, la del tal Bàrcenas, per tal d’impedir que uns documents arribin als jutjats, i no passa res.

És un país on el fiscal que porta el judici contra els líders independentistes, és capaç de mentir davant del tribunal i no passa res. Un país on el president del Tribunal Suprem és un tipus que ha endollat la seva filla en un càrrec que no li pertocava. El pare l’endolla i la resta de jutges del país aplaudeix fervorosament i cofoia.

Ja ho va dir fa un munt d’anys el Valle-Inclán i no ho repetiré ara.

Un país on el president del govern és capaç de dir que el govern de Catalunya va muntar un referèndum per a la seva “pandilla”. Van votar més de dos milions de persones però és igual, no passa res.

És un país on el cap de l’oposició falseja les seves notes, el seu expedient acadèmic, els màsters que no ha fet i els cursos que s’inventa i no passa res i va el truà o canalla per tot el país donant lliçons d’ètica.

Un país on la policia no ha estat capaç de saber qui és un M. Rajoy, cobrador de diner negre.

Un país on l’extrema dreta campa per lliure i la dreta lluita per fer-se extrema dreta, i no passa res.

Un país on els fatxes, a més a més, es fan el graciós quan maten alguna dona.

Per a la teva sorpresa, però, és un país on hi ha gent sorpresa perquè volem marxar.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.