Os de Balaguer realitzarà el primer cicle de conferències per descobrir el seu patrimoni històric

La sala d’actes de l’Ajuntament d’Os de Balaguer serà escenari els pròxims dies 27 d’octubre, 10 i 24 de novembre del primer cicles de conferències “Descobrint el patrimoni històric d’Os de Balaguer”. Per aquesta primera edició del cicle es faran un conjunt de conferències on s’explicarà la història de dos monestirs que es troben dins del municipi d’Os de Balaguer. El Monestir de Santa Maria de Vallverd a càrrec del Xavier Mora president de l’associació Amics de Tragó   i el de Santa Maria de Bellpuig de les avellanes a càrrec del seu director Robert Porta. El cicle de conferències ha estat possible gràcies a les sinergies institucionals, empresarial i del món associacitiu del municipi i s’han ideat amb l’objectiu de posar en valor el patrimoni cultural del territori.

El cicle es completarà amb una xerrada sobre l’Arxiu Gavín que enguany celebra el desè aniversari de l’arribada al municipi.

Amb el cicle es busca donar a conèixer el patrimoni del territori a la gent de fora però també als propis habitants del municipi d’Os de Balaguer.

Les tres xerrades es realitzaran a la sala d’actes de l’ajuntament d’os de Balaguer les 18 de la tarda, prèviament a cada conferència es farà una degustació gastronòmica dels productors del territori.


Informa: Miki Daviu

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.