Potser sí que quan  van escriure  la Sagrada Constitución els pares de la Pàtria van fer el redactat proclamant la inviolabilitat del Rei d’Espanya  pensant que el Rei d’Espanya seria una persona legal, exemplar fins i tot.

Potser havien oblidat que els Borbons són una dinastia depredadora amb un historial francament delictiu.  Potser ho havien oblidat i van pensar que si el tipus no era exemplar, tampoc no seria un lladre prominent. Ha resultat que sí.

Putero ben conegut, amb nombroses amants que coneix tothom i pare d’un parell de fills bastards també coneguts.

No passa res, Vivaspanya i el mascle alfa, el poble aplaudint i tot en ordre.

Però és que també és un lladre. Quan era rei i quan va deixar de ser-ho.

 Ara s’ha fet públic un assumpte de 100 milions de dòlars que li van regalar els seus amics de l’Aràbia Saudita.  D’aquests milions diu que li va passar una part a la Corinnavirus. Caldria investigar-ho.

El Parlamento espanyol, però, digne representant d’un poble d’esclaus, ha decidit que no, que no cal, que la Sagrada Constitución diu que el paio és inviolable.

Fins i tot acceptant això, que tampoc, qualsevol governant democràtic  hauria de fer saber al seu poble quant i com ha robat i des de quan. El PSOE i companyia no. No volen investigar. I això que són una democràcia consolidada i exemplar. Vivaspaña.

Saben que si cau la monarquia cau el règim del 78 i per això no volen ni plantejar la qüestió.

Amb el coronavirus  ens faran oblidar el virus de la corona. Totes li ponen.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.