Ens acusen de supremacistesi i classistes. Són acusacions molt serioses però, ara que ho dius, potser tenen una mica de raó. Qui ha de voler ser espanyol?

PPSOEVOC’s es posen d’acord perquè Borrell no hagi d’explicar el patètic informe farcit de mentides elaborat per “España global”.

 Més val no saber res, no investigar res. Vivaspaña.

Per la seva banda, Podemos evita que el govern hagi d’explicar res de l’Open Arms.

Més val no saber res, no investigar res. Vivaspaña.

Tornem, però, al terreny de la comèdia. Una de les aventures més notables ha estat la feta de la bomba trobada a la Barceloneta. Es un cas que fa riure a propis i estranys. Una bomba a 25 metres d’una platja que ha estat revisada cent vegades i renovada cada any.

I ara va, i un tipus que estava fent  una mica de submarinisme amb una careta d’aquelles d’aficionat, va i la troba. Aplaudiments.

Porten un vaixell de no sé on per desactivar la bomba i el capo de l’operació afirma que aquella bomba no l’han deixat caure des d’un avió. Bé, no? Algú sap si s’ha demanat alguna responsabilitat a algú?

Més llest que el de la bomba és sens dubte el capità del Turia el vaixell que van enviar per rescatar l’avió accidentat al Mar Menor i que es va encallar en una zona de poca fondària.

Ara que si parlem de llestos caldrà dir alguna cosa de qui va decidir que anés a Lampedusa un vaixell que no hi cabia al port.

S’ha de ser molt llest, però molt.

L’Armada espanyola, tal qual.

Després se sorprenen perquè no volem ser espanyols.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.