width=Els més orgullosos entre els espanyols  han posat en marxa una rucada de plataforma que diu que és per a tots els que estan orgullosos de ser espanyols.

Ja van començar bé amb el seu líder copiant literalment un discurs que havia fet fa anys  l’Obama. Això de copiar un discurs i dir-lo en públic com si fos propi, està molt en la línia dels màsters de la Cifu i del Casado, però no entrarem en detalls.

Tots els espanyols de bé es poden sentir orgullosos.

A més a més de copiar el discurs de l’Obama, entre vint fatxes van ser capaços de treure unes creus grogues que havien posat a la platja els del CDR de Canet.

TVE, mare de tota propaganda, ja va dir oportunament que no va ser cap agressió sinó una discussió entre els fonamentalistes-jihadistes-etarres-nazis  del color groc i unes persones que estaven pacíficament prenent el sol a la platja. Tira-li figues.

Tota Espanya i la seva actualitat política és motiu d’orgull: la detenció del Zaplana, que ja eren hores, la detenció del Cotino, un lladre com una casa i la detenció del número dos de la Hisenda estatal, la mà dreta del Montoro, acusats de tota mena de delicte monetari.

I el Montoro tan llest que és ell, no en tenia ni idea. Clar, preocupat que està amb els comptes de la Generalitat i el finançament  il·legal del referèndum…

Ara quan la policia aconsegueixi aclarir qui és M.Rajoy , quasi que els tindran a tots.

Ja t’ho dic, una altra cosa no, però orgullós de ser espanyol si que se’n pot estar.

Brouargggg.  (Es un vòmit)

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.