Noves circumstàncies

Rafel Molina

Estem fent una demostració palmària de la capacitat que tenim els humans per adaptar-nos a les noves circumstàncies.

Amb aquesta nova situació hem conegut algunes persones realment bones, útils, amables, coratjoses, treballadores i civilitzades. Les hem vist portant  endavant  tasques de col·laboració i de treball molt notables.

Hem vist també, però, l’altra cara de la moneda:   una gran quantitat de gent que no té res a fer en tot el dia sinó estar-se davant de l’ordinador, la tablet o el mòbil  escrivint  i dient rucades.

Diu que els feixistes han obert gran quantitat de comptes falsos i tenen un munt de gent treballant,  jornada intensiva, per tal d’anar fent fakes i anar embrutant tot el que toquen segons la seva habitud.  La seva missió fonamental és ridiculitzar la gestió del Gobierno, i proposar l’ultra dreta com a solució. Dissortadament el Gobierno els ho està posant molt fàcil, perquè estan fent una gestió lamentable.

Els Comuns diu que es dediquen al Govern català. Es molt possible.

Hem vist també alguns “periodistes” dedicats a  enganyar la gent i a llepar els baixos del poder amb una poca vergonya lamentable.

Així i tot ja cal que no ens donem a la desesperació. Constatem que Espanya és una llàstima de país, que si Catalunya fos independent ens aniria molt millor, que tampoc no passa res si no podem sortir de casa, que hem de seguir en contacte amb la gent que ens estima, que sort en tenim de la música i de l’art en general  i que tal dia farà un any.

Calma sobretot.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.