Ni rei ni corona

Rafel Molina

El Sr. Ministre de justícia del regne d’Espanya, té els pebrots d’anunciar que el  Sr. Preparao vindrà a Catalunya  perquè diu que els ànims s’han calmat i que ja no hi ha cap perill de què el poble català, vulgui fer alguna manifestació contra la monarquia  o muntar algun aldarull.

Ens tornen al cap les declaracions de la Rosa Park quan va dir ”com més obedients érem, més abusaven de nosaltres”. Es exactament això.

Ara fa uns dies hi havia algun perill pel record de l’1 d’octubre i per la grollera inhabilitació del MHP Torra, no ve el Sr. Preparao, fan el que havien de fer  i en acabar-se l’acte, un hooligan crida “Viva el Rey”, tots aplaudeixen la consigna,  i aquí no ha passat res.

Tertulians i palmeros estan d’acord a dir que, a la base, la culpa és dels catalans i la seva tossuderia  i endavant que fa baixada.

La nova visita té a veure amb l’economia i el món empresarial. No consta si el Sr. Borbó explicarà el cas gloriós de la Casa Reial telefonant a les empreses catalanes per tal que abandonessin Catalunya.

Sospitem que no se’n parlarà del tema i sospitem que la cúpula de la patronal catalana tampoc no farà cap pregunta que pugui posar en evidència l’il·lustre visitant. Es capaç que no parlaran ni dels 16 mil milions d’euros que España ens roba cada  any.

Nosaltres, per si encara no ho han entès,  tornarem a sortir al carrer i direm que no volem ni rei ni corona, que volem ser una república, lliure, pròspera i feliç.

Es pot dir més fort però no més clar: Ni rei ni corona.

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.