width=Es cert que n’estic fins als engonals del Sr. Mariano i la seva banda, per això havia decidit canviar de tema i dedicar l’article setmanal a alguna altra cosa.

Ho tenia a punt perquè resulta que m’han invitat a participar en una taula rodona sobre literatura i poc o molt estava repassant alguns conceptes i algunes idees de les que potser hauré de dir alguna cosa i estava confegint un article molt digne.

La literatura se sap que és una de les arts fonamentals del gènere humà i segurament per això la penya de pòtols que tenim al govern, als governs, es volen carregar la literatura dels plans d’ensenyament.

Ja ho va dir el Dario Fo quan ens preguntava que si no és per atacar el govern, per a què s’entén que fem teatre? Per a què escrivim, em pregunto?  Però tornem a la literatura caram que ja tornem a estar amb el govern i alego tornarà a sortir el Sr. Mariano.

 width=Un article digníssim que m’estava quedant i llavors entro al Twitter per mirar si havia passat alguna cosa i llegeixo que la Guàrdia Civil afirma que la Sra. Espe va pagar-se un parell d’eleccions amb diners de la caixa B del P.P., que la Sra. Cifuentes, la Cifu per als íntims, és tan lladre com qualsevol dels seus col·legues de la cúpula del P.P.  i que es confirma que el partit del govern espanyol és una banda criminal.

Arribat en aquest punt dic: potser que això de la literatura serà una frivolitat manifesta. Potser que ho deixarem per a la setmana vinent.  Calma sobretot.

L’article, molt bo, el tinc pràcticament acabat.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.