La claveguera central

Rafel Molina

De tant en tant surt a la llum  alguna cosa de la claveguera central.

Ara han fet dimitir el coronel aquell Pèrez de los Cobos.

Una de les rates més poderoses de tota la xarxa del  clavegueram. Dic rata perquè la història  dels cocodrils de les clavegueres, va resultar que era una llegenda urbana. Deixem-ho, doncs,  en rata de grans proporcions.

Segons que sembla el tal Pérez de Los Cobos, va presentar un informe ple de mentides, inexactituds i acusacions en fals, sobre com i per què van muntar la manifestació aquella del 8 de març que se veu que ha estat el motiu principal, si no exclusiu, del coronavirus a Madrid.

Diu que era un informe ple de mentides. Ja veus quina novetat. Un tipus amb un historial semi delictiu, que és capaç de dir davant d’un tribunal que l’1 d’octubre de 2017 no hi va haver cap càrrega policial a Catalunya,  és capaç de fer un informe fals?

Amb l’historial que té, aquest paio és capaç de dir que cada dia fa una marató abans de dinar. I el Marchena, aplaudint, li concedeix  una medalla al mèrit esportiu.

 Ara el fan fora de la direcció de la Guàrdia Civil i la dreta franquista demana caps i explicacions i acusa el Gobierno de poc democràtic.

El Marlaska, bon un també, per tal de  frenar  l’ambient pre cop d’estat, augmenta un 20% el sou dels cossos repressius en general. Del personal sanitari, no.  Dels cossos repressius.

La claveguera sembla que torna a ser un recer de pau i concòrdia.

No sé si va quedant clar amb qui ens estem jugant els quartos.

Salut i república

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.