width=Estan començant a sortir grups d’espanyols radicals  que es dediquen bàsicament a treure llaços grocs, pancartes reivindicatives, independentistes,  republicanes o antimonàrquiques.

Ells diuen que són grups de defensa i resistència, però  de qui es defensen? qui els ataca? I resistència  a què? de què?  No se sap. Es la poètica dels feixistes, la seva èpica tradicional.

El fatxerio ha decidit sortir al carrer i imposar la llei de la por, la seva llei.  Surten en grups més o menys nombrosos.

S’han reunit el bo i millor de cada casa. Hi ha els del PP i els seus socis de Ciutadanos, els de SCC i els de la Plataforma per Catalunya, també hi ha Policia Nacional i Guàrdia Civil, de paisà naturalment,  i tots els enyorats del nòvio de la muerte. També hi ha qui treu llaços a tant l’hora. Una penya realment galdosa. Vociferant  i violenta.

Segons com,  s’enfronten amb la gent que els renya pel que estan fent.

El seu argumentari és molt poc substanciat.  No van molt més allà del crit i l’insult.

Caldrà fer notar, però, que com més va, més perillosos es tornen i al tanto perquè no em sorprendria gaire que qualsevol dia d’aquests passessin  directament a l’agressió directa i concreta.

Aquests individus saben perfectament que són impunes, que ningú no els farà res, que la “lei” està del seu costat i que si mai la policia els deté encara els felicitaran i els deixaran marxar tan tranquil·lament.

Ves que el nòvio de la muerte no els posi una medalleta o altra.

No em sorprendria gaire.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.