Un conegut dictador feixista ens va encolomar  una monarquia depredadora de fama internacional  i tots els seus hereus  volen que segueixi la Corona, perquè és la seva seguretat de seguir vivint de gorra.

També hi ha, faltaria més, una gran quantitat de gent desinformada, miserable i llepona que ja els va bé, que no volen fer cap canvi. La monarquia de què parlem és un cúmul de misèries.

El rei emèrit, el que hi havia abans, se veu que és un personatge que ha esdevingut còmic i tot. Ara li diuen el rei “Aloe vera”  perquè com més l’investiguen, més propietats li troben.

Sort en té que el Parlament espanyol, notori representant de l’esclau fidel, no vol investigar res. Saben que ha robat, que ha rebut subvencions personals de l’Aràbia Saudita, que ha anat a Suïssa amb un maletí amb els diners, que li ha regalat 65 milions d’euros a una alegre senyoreta que se veu que li era l’amant oficial. El govern més progressista de la història d’Espanya diu que d’acord, que  no passa res, que  Vivalrey i Vivaspaña.

El fill del comissionista, partícip també en els negocis del papà, ara vol fer una gira per tot el regne, per fer-se el graciós.

Té previst de venir a Catalunya cap al  dia 17, diu que  vol anar a Figueres. Aquest té els pebrots de voler anar al Museu Dalí.

La premsa espanyola ens contarà el modelet que porta ell i el que porta la seva estimada esposa. No parlaran de res més.

Hi  ha gent que es mereix tenir un rei que sigui ben lladre.

Ho direm ben fort: nosaltres no  volem rei.

Salut i república

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.