Les obres al C/Botera obliguen a modificar els accessos i el trànsit rodat a part del centre històric

El centre històric de Balaguer ha vist modificat els seus accessos i el trànsit rodat a partir d’aquest dilluns degut a l’inic de les obres del Carrer Botera. Des d’aquest dia 29 i durant el període de temps que durarà la primera fase de l’actuació el trànsit rodat es veurà restringit als carrers Minerva, al Santa Maria, al Sant Pere i al C/ de la creu.

Durant aquesta primera fase de l’obra que s’actuarà des del portal del Gel i fins a la meitat del Carrer Botera,  el Carrer Sant Maria quedarà amb ús exclusiu pels veïns així com l’accés al carrer dels Arços per la plaça la Muralla i l’accés al Carrer Abadia pel Carrer Torrent.

En motiu de les obres el consistori balaguerí també s’ha vist obligat el canvi d’ubicació dels contenidors del C/santa Maria i el Carrer Sant Pere ja que el camió no tindrà accés en aquestes zones per realitzar la recollida. L’Ajuntament ha senyalat degudament amb cartells la ubicació temporal d’aquests contenidors.

L’actuació al carrer Botera tindrà una duració aproximada de 5 mesos ja que es planteja una reforma integral del carrer on s’hi renovarà tot el paviment i les xarxes d’aigua, llum i clavegueram.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.