Obertes les inscripcions de la quarta edició del Gargar Festival

El Festival de Murals i Art Rural Gargar de Penelles obre les bases per inscriure’s a la seva quarta edició. Fins el 24 de febrer els artistes poden presentar un esbós de l’obra que tingui com a tema principal el Món Rural. Els interessats han d’estar atents al web del festival on s’hi van proposant diferents espais del municipi així com diferents suports que en alguns casos no són parets convencionals. Fins a 25 artistes participaran a la quarta edició del festival que amplia la seva programació mantenint l’essència del primer dia. L’organització del festival fa una crida a la participació d’artistes locals.

Com a novetat el festival d’enguany inclou la vessant social amb un projecte de col·laboració amb l’Associació l’Estel de Balaguer que comença aquesta mateixa setmana i que serà un dels factors sorpresa d’aquest Gargar .

S’espera que ens els propers anys es pugui continuar treballant en projectes d’inclusió social amb altres sectors de la comarca de la Noguera. El Festival de Murals i Art Rural de Penelles se celebrarà del 3 al 5 de maig.


Informa: Anna Requena

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.