Oberta la convocatòria 2019 per a empreses del programa d’Ajuts al Pràcticum d’Odisseu

 width=

Aquesta setmana s’ha obert la tercera convocatòria dels Ajuts al Pràcticum Odisseu per incentivar l’estada de joves universitaris en pràctiques a les empreses rurals, per tal de promoure la competitivitat empresarial, així com el retorn i l’establiment d’aquests joves a les zones rurals. El termini màxim perquè les empreses presentin la sol·licitud de participació s’acaba el dia 17 d’abril. Un cop s’hagin inscrit les empreses i sigui ferma l’oferta de places per fer les pràctiques, els i les joves podran presentar les seves sol·licituds.

Odisseu busca la implicació dels agents que intervenen en els processos de la recerca de feina com són les universitats, empreses locals, administracions… per tal de facilitar la tasca dels joves i oferir oportunitats i recursos per a la inserció laboral en el territori.

Les pràctiques tenen una durada mínima de 300 hores, amb una remuneració mínima de 5 € l’hora, de la qual el programa Pràcticum Odisseu en finança el 50%. Es realitzaran entre maig i setembre a empreses i institucions de zones rurals.

Totes les empreses d’algun dels territoris rurals i tots els joves que estudiïn un grau o un màster oficial en alguna universitat del sistema universitari de Catalunya hi poden participar.

Per a més informació podei contactar a practicum@odisseujove.cat o bé trucant al 973 481 644.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.