Obert el període de preinscripció a les Aules de Formació de la Noguera que estrenen noves seus a Vallfogona de Balaguer i Ponts

L’Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera a través del programa Pla Local d’Inclusió Social obre el període d’inscripcions per al nou curs de les Aules de Formació de la Noguera. Fins ara el servei s’oferia a Bellcaire d’Urgell, Térmens i Balaguer i com a novetat d’enguany es duran a terme a dos nous municipis, Vallfogona de Balaguer i Ponts. El Consell Comarcal es mostra molt satisfet d’ampliar el servei any rere any a diferents punts de la Noguera.

Per formalitzar les inscripcions els alumnes de Balaguer hauran de presentar el resguard del pagament de 30 euros per formalitzar la seva matrícula a les classes que tindran lloc setmanalment. A la resta de municipis les inscripcions s’han de realitzar als casals d’avis. El cost de la matrícula és de 10 euros ja que l’activitat és mensual.

Les aules de Formació de la Noguera no van dirigides exclusivament a persones jubilades. El seu objectiu es difondre la cultura, despertar interès, estimular i ampliar coneixements sobre diferents matèries amb un seguit de conferències i de forma molt dinàmica.

Durant el curs també  hi ha programades diferents sortides culturals. Les aules començaran el proper 3 d’octubre a Balaguer, el 4 a Vallfogona i en les properes setmanes a la resta de municipis.


Informa: Anna Requena

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.