Nova derrota del Check Systems Balaguer en el segon partit a la Lliga Nacional Femenina

Gran partit de les noies del Check Systems Balaguer que tot i que van sortir al camp convençudes d’emportar-se els tres punts a casa van caure superades pel Castellgalí per 4-2. Les balaguerines van oferir un bon joc defensiu i es van avançar al marcador amb un gol d’Olga Parisé al minut 4. El Castellgalí va empatar i Anna Espuñes va fer el 1-2, resultat amb que finalitzava la primera part.

A la segona part, l’equip local va aprofitar jugades a pilota parada per marcar l’empat i amb dos jugades desafortunades el Castellgalí va arribar a la porteria per sentenciar el partit 4-2.

No obstant, el Balaguer va mostrar una gran actitud en el segon partit del seu primer any en aquesta nova categoria i lluitarà per la permanència.