El Museu de la Noguera prepara activitats pel Dia Internacional dels Museus i la Nit dels Museus

El Museu de la Noguera prepara la celebració del Dia Internacional dels Museus del proper 18 de maig amb diferents activitats. La més destacada és la que han organitzat des de la Xarxa de Museus de les Terres de Lleida i Aran en la que els diferents equipaments s’han intercanviat peces de les seves exposicions permanents. Es tracta d’una activitat impulsada per l’Internacional Council of Museums sota el lema ‘Museus hiperconectats’.

D’altra banda, per la Nit dels Museus que tindrà lloc el dissabte 19 de maig, des del Museu han preparat una visita temàtica als equipaments des de la perspectiva de gènere. Objectes com aquests bastonets de maquillatge, estris de cuina o un fetus de 24 setmanes del jaciment arqueològic del Pla d’Alma-Ata, perdran més importància que mai.  ‘Quan la nit es fa dona’ és el lema d’aquesta activitat que es durà a terme tant al Museu de la Noguera com al Centre d’Interpretació de l’Or del Segre.

Des del Museu animen a la ciutadania a participar d’aquestes activitats que s’organitzen a nivell internacional i que tenen l’objectiu de donar a conèixer el patrimoni des de diferents òptiques.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.