El Museu de la Noguera assessorarà a Os de Balaguer en gestió patrimonial

Els Ajuntaments de Balaguer i Os de Balaguer han signat un conveni de suport i assessorament en els equipaments patrimonials del Municipi d’Os a través del Museu Comarcal de la Noguera.  D’aquesta manera el Museu de la Noguera assessorà a l’Ajuntament d’Os de Balaguer en la gestió de la Casa-Museu Leandre Cristófol, el Castell de la vila i la cova dels Vilars. Durant la signatura del conveni, Estefania Rufach i Jordi Ignasi Vidal alcaldessa i alcalde d’Os de Balaguer i Balaguer respectivament, han explicat que la signatura del conveni ha de permetre donar un impuls patrimonial en la gestió d’aquests tres equipaments del municipi de la Noguera.

El conveni forma part del programa de Museu de Suport Territorial designat pel Departament de Cultura de la Generalitat i en el que el Museu Comarcal hi treballa des de l’any passat. En el marc del mateix programa el consistori balaguerí també signarà un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Vilanova de Meià que s’afegirà al signat al d’Os de Balaguer recentment i als d’ Artesa de Segre , Avellanes i Santa Linya signats en anterioritat.

El conveni  entre l’Ajuntament de Balaguer i Os de Balaguer s’estableix per quatre anys prorrogables. El museu iniciarà els treballs amb la creació de material didàctic  per a la  Casa-Museu de Leandre Cristòfol.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.