La Montsec-Montsec celebrarà la 10a edició el proper dissabte 19 de maig

La Marxa Cicloturista Montsec-Montsec arriba el proper  dissabte 19 de maig al desè aniversari, tota una fita per a una prova no competitiva i que un any més aplegarà un miler de participants, atès que les inscripcions ja estan tancades des de fa dies amb aquesta xifra, que era el topall establert per l’organització per mantenir la qualitat.

La Montsec-Montsec ja està consolidada i equiparada a les marxes de més nivell. Des de 2009 forma part del circuit Ciclopirineus de la Federació Catalana de Ciclisme (FCC) i també del calendari Donabike, creat per fomentar la participació femenina.

Els inscrits podran escollir entre tres recorreguts, tots ells amb sortida i arribada a Balaguer: un de 190 kilòmetres i 3.300 metres de desnivell; un altre de 140 kilòmetres i 2.050 metres de desnivell; o un recorregut de 80 kilòmetres i 1.300 metres de desnivell.

Des de l’Ajuntament de Balaguer creuen que aquesta cita esportiva és una bona oportunitat per donar a conèixer la ciutat i els entorns als participants i famílies.

La Montsec-Montsec mobilitza unes 200 persones i compta amb  la implicació de 160 voluntaris per col·laborar en el seu bon funcionament.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.