Montgai engega una campanya per dinamitzar el comerç de proximitat

Amb l’objectiu de dinamitzar el comerç de proximitat i sensibilitzar a la població, els comerços i l’Ajuntament de Montgai han engegat recentment la campanya Omple el teu cistell a Montgai. Fes Poble! De la mateixa manera que es despoblen els municipis petits, desapareixen els serveis bàsics. Tot i que a Montgai es mantenen molt bona part d’aquests serveis a dia d’avui, en els últims anys s’han vist afectats pels desplaçaments a grans superfícies per realitzar les seves compres i gaudir de diferents serveis. Amb la campanya es vol evitar doncs, el tancament d’aquests establiments.

Els comerciants esperen que la campanya els ajudi a dinamitzar el comerç de proximitat, sobretot entre els sectors més joves de la població.

Aquest municipi de la Noguera també ha estat de sort en els últims temps. Fa uns anys arribava una nova família al poble i obria una botiga de queviures apostant pel comerç local i fa uns mesos el forn de pa es regentat per un jove emprenedor de Lleida. La posada en marxa i la continuïtat de projectes empresarials és també una oportunitat per incrementar el nombre d’habitants.

La campanya posa en valor la qualitat, proximitat, benestar, sostenibilitat i confiança dels productes i comerços locals.


Informa: Anna Requena

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.