El Monestir de les Avellanes bat el seu rècord de visitants durant l’any 2018

El Monestir de les Avellanes ha tancat l’any 2018 amb una xifra rècord de més 30.000 visitants. La diversificació de serveis oferts pel Monestir ha permès superar tots els registres marcats d’ençà  que l’any 2000 el Monestir engegués el projecte de portes obertes i d’ acollida al visitant i d’aquesta manera es consolida com un dels espais més visitats de la comarca.

Pel que fa els allotjaments se n’han registrat un total de 9000 al llarg de tot l’any i a diferència d’anys anteriors les pernoctacions, en moltes ocasions, han passat a ser de dues nits. Des de la direcció del Monestir afirmen que aquest augment ha suposat també un major impacte pel territori.

La tipologia del turista es diversa i va des dels visitants internacionals, bona part d’ells dels països  escandinaus, fins a turistes de proximitat.

Pel que fa les perspectives de futur des del Monestir esperen poder assolir la xifra de 35.ooo visitants durant el 2019. Una xifra ambiciosa que des de l’equip directiu esperen assolir gràcies al ventall d’activitats culturals i patrimonials que es realitzaran al llarg l’any. Entre els actes programats en destaquen les jornades d’història que enguany arriben a la seva 10a edició.

El Monestir de les Avellanes també espera que la reproducció del primer sepulcre dels comtes d’Urgell sigui un pol més d’atracció de turistes que ajudi a assolir el nombre de 35.000 visitants.


Informa: Miki Daviu

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.