Durant aquests dies, tan tristos per la quantitat de gent que està morint i la que morirà encara, en comptes de poder mostrar una mica de cordialitat amb el poble espanyol encara ens haurem d’enrabiar més i acabar dient tota mena de malvestat contra ell.

No sé si caldrà tornar a dir que no parlem de tots els espanyols, ni tan sols de la majoria. Parlem dels que oportunament van acomiadar  la GC al crit de “a por ellos” i dels que sistemàticament ataquen Catalunya inventant-se o donant publicitat a qualsevol notícia que vagi contra Catalunya i els catalans.

El MHP Torra vol tancar les fronteres i confinar Catalunya, es munta una campanya  a tot Espanya contra la insolidaritat catalana. Al cap de dos dies tanquen les fronteres. Ningú ha demanat perdó, per què? No passa res.

El gobierno paga les portades de tots els diaris espanyols:  “todos unidos”  “vivaspaña” i “unidos venceremos” són les consignes que ens tornaran la salut.

També ha sortit  el patriota demanant que l’exèrcit es faci càrrec de la Generalitat perquè   Catalunya no és prou espanyola i això és intolerable. Es un Vivaspaña continu i apassionat.

Ara hem sabut que l’exèrcit espanyol s’ha desplegat per tal de requisar (robar) tot el material que pugui i emportar-se’l amb destinació desconeguda. Vet aquí què feien aquells dos paios al costat de l’encobridor Marlaska.

Al final se sabrà tot. Ves que no sigui massa tard.

Ho tornaré a dir, tot i que m’estic repetint: España és un país d’una misèria moral incomprensible.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.