Míriam Ródenas presenta el seu primer llibre “Rona se mira ¡Tengo los ojos verdes!”

Curiosa, viva i amb inquietud per descobrir coses noves, així és la  protagonista del primer llibre escrit per la balaguerina Míriam Ródenas,  “Rona se mira”. L’obra editada per Babidibu, adreçada a infants de 5 a 9 anys, és un àlbum il·lustrat que barreja fantasia i realitat i amb el que, a través de la mirada de la seva protagonista, la Rona, transmet diversos valors humans.

Es tracta de la primera obra d’aquesta autora balaguerina, lectora des de ben petita, afirma que la creació d’aquest primer llibre li ha servit per vèncer la por d’exposar-se en públic i també ha estat un exercici d’autoconeixença.

A més a més el procés de creació ha comptat amb una col·laboració especial en l’apartat de la il·lustració.

A la venda des del passat mes d’octubre, el llibre ha comptat amb una gran acceptació entre el públic fet que l’autora ha agraït i l’ha empès a començar a treballar en una segona part.


Informa: Miquel Àngel Daviu

1 comentari

  • Balaguer Televisió se hace eco de la publicación de "Rona se mira ¡Tengo los ojos verdes" – Editorial Babidibú

    […] La web de Televisió Balaguer se hace eco de la publicación del libro publicado por BABIDI-BÚ: «Rona se mira ¡tengo los ojos verdes» de Miriam Ródenas. Puedes acceder a la noticia haciendo clic en este enlace. […]

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.