Més de 135 activitats formaran la quarta ‘Fira dels Somnis’ de la Festa ‘Posa’t la Gorra’ a Balaguer

La Fira dels Somnis formada per diferents espais lúdics i educatius adreçada principalment a infants prendrà protagonisme el proper 5 de maig a Balaguer en el marc de la Festa Posa’t la Gorra. Més de 135 tallers i activitats ompliran el Parc de la Transsegre i l’avinguda dels Països Catalans gràcies a la implicació i participació de més de 300 voluntaris d’arreu de la comarca. A la Fira dels Somnis, on s’hi preveu la participació de 10.000 persones s’hi podrà trobar tot tipus d’activitats com jocs populars, manualitats, música o esports. Enguany l’organització destaca la participació de 7 colles geganteres i 5 grups de batucada de Balaguer, Comarca i rodalies. I és que la festa a Balaguer és tot un èxit any rere any i cada vegada són més les persones i entitats que en volen ser partícips.

El Bosc dels somnis vol ser el centre de la quarta edició de la Fira amb un espai on els col·laboradors reflecteixin les seves il·lusions a través de diferents manifestacions i les arts plàstiques. L’espai es crea gràcies a l’acció del voluntariat que dissenya i elabora els elements del bosc amb material reciclat. Una part important del projecte ha estat la participació de l’alumnat de diferents centres educatius i avis i àvies de les residències geriàtriques. El bosc del somnis comptarà com a novetat d’enguany amb un poble encantat format per diversos laberints adreçat als nenes i nenes de les llars d’infants.

Enguany s’hi podrà trobar de nou el Passeig dels Pobles format per 19 municipis de la comarca de la Noguera i rodalies que mitjançant associacions, col·lectius i entitats i amb el suport dels seus respectius ajuntaments oferiran un total de 38 tallers i activitats. D’altra banda, altres ajuntaments donen suport a la jornada formant part del mur de la solidaritat. Balaguer serà doncs un any més la seu d’aquesta festa  que compta amb la implicació de tota la comarca.

L’alcalde de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal, parla d’orgull davant la solidaritat i implicació d’entitats, empreses i institucions de tota la comarca en aquesta festa Posa’t la Gorra.

La jornada solidària per sensibilitzar la població de la realitat del càncer infantil i del principi de solidaritat envers els afectats i les seves famílies tindrà lloc el dia 5 de maig a partir de les 10 del matí. La “Nit dels famosos” serà substituïda enguany per la Tómbola dels Famosos que se celebrarà el 27 i 28 d’abril durant la Fira Q i en la que s’hi sortejaran obsequis i objectes de personatges mediatics.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.