Mel i Torrons Alemany col·labora amb el COU d’Àger obsequiant als escolars amb un petit pot de mel

L’empresa noguerenca Mel i Torrons Alemany i el Consell Comarcal, entitat encarregada de la gestió del Centre d’Observació de l’Univers (COU) del Parc Astronòmic del Montsec (PAM) col·laboren conjuntament en la difusió de l’equipament i d’un dels productes de proximitat més coneguts a la comarca. Aquesta empresa amb 5 generacions d’història a la comarca aportarà en uns dies un petit pot de mel als prop de 4000 escolars que visiten el COU al llarg de l’any.

Aquesta col·laboració és una mostra més de la creació de sinèrgies entre el sector públic com a impulsor del territori i del seu sector privat amb empreses molt arrelades a la comarca com Mel i Torrons Alemany.

La presidenta del Consell Comarcal de la Noguera, Concepció Cañadell, valora molt positivament que els nens i nenes que visitin el COU s’emportin un producte de proximitat i fomentar així també bons hàbits alimentaris.

Després de cercar la manera en la que l’empresa i l’equipament podrien col·laborar es va arribar a aquest acord. Els nens i nenes no només s’enduran a casa aprenentatge i informació sinó també un tros dolç de Montsec.

Tota la tasca d’etiquetatge dels productes Alemany va a càrrec del taller ocupacional de l’Estel de Balaguer. Aquest fet fa més entranyable aquesta dolça entrega.

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.