Llista d’espera per als tallers de recerca d’or al Riu Segre

El Centre d’Interpretació de l’Or del Segre està batent rècord d’assistència aquest estiu a Balaguer. Una autèntica febre de l’or que ha fet que en menys d’una setmana s’esgotessin les places disponibles pels dos nous tallers que el centre va programar degut a l’alta demanda. Ara els interessats s’han d’apuntar en una llista d’espera.

Arran de l’èxit de la campanya d’enguany, des del centre estudien poder ampliar aquests tallers de cara a l’estiu vinent.

Els tallers de recerca d’or al riu Segre és una proposta familiar que s’ofereix  durant els mesos de juliol i agost i que complementa l’oferta de visites d’aquest equipament durant tot l’any. Des del centre creuen que l’èxit de la proposta ve donada per la seva originalitat i que engloba un públic molt ampli.

L’activitat està adreçada a tot tipus de públic i turistes de diferent procedència i nacionalitat.

L’activitat, que té una durada aproximada de dues hores, consta d’un taller d’iniciació a la recerca d’or a la llera del riu.  Els visitants aprenen tot el procés artesanal per trobar les petites partícules d’or al riu amb l’ajuda dels estris bàsics com el cubell, la pala, el pic, el sedàs, l’àbac o la batea.   Al finalitzar el taller els visitants es poden endur a casa les partícules d’or com a premi al seu esforç i paciència.

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.