L’escola Vedruna de Balaguer implanta el programa TEI amb alumnes de primària i secundària

Els alumnes de primària i secundària de l’escola Vedruna formen part per primera vegada en la història del centre del projecte TEI, tutoria entre iguals que s’ha implantat a l’escola amb l’objectiu de millorar la convivència dels  alumnes i crear sinergies entre tota la comunitat educativa.

La Tutoria entre Iguals és un mètode d’aprenentatge cooperatiu basat en la relació de parelles d’alumnes, amb una relació asimètrica  i un objectiu comú, conegut i compartit, que s’assoleix a través d’un marc planificat pel mestre.

En el cas de l’escola Vedruna  el programa s’ha implementat en la educació primària on els alumnes de 5è fan de tutors als alumnes de 3r.

Pel que fa l’educació secundària, on també s’ha implementat el programa, els alumnes de 3r d’ ESO ho fan dels de 1r ESO, tal i com ha fet l’Aleix amb el Gerard. Els propis alumnes expliquen que la tutorització es de gran utilitat en el procés d’adaptació en un nou centre.

Per tal d’implantar el programa el claustre de professors també ha realitzat diverses formacions amb l’objectiu de que el projecte abasti tot l’àmbit escolar. El primer trimestre amb el nou programa és tot un èxit segons afirmen des del propi equip directiu del centre i esperen que en els pròxim 3 anys tots els alumnes de primària i secundària hagin format part del programa TEI


Informa: Miki Daviu

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.