L’Escola Els Planells tanca la 28a edició de la Setmana Cultural

S’han fet tallers de diverses temàtiques i sortides adaptades a les diferents edats de l’alumnat

Taller d'Arpa a l'escola Els Planells d'Artesa de Segre

Taller d’Arpa a l’escola Els Planells d’Artesa de Segre

Avui han tingut lloc les darreres activitats de la 28 edició de la Setmana Cultural de l’Escola Els Planells d’Artesa de Segre, una tradició molt arrelada en aquest centre. Des de dilluns passat, dia 7, i fins avui, l’escola ha organitzat tallers, activitats i sortides per l’alumnat de tots els cicles. També hi havia una activitat destinada específicament a les famílies, una xerrada sobre seguretat a internet organitzada per l’AMPA, a càrrec del cos de Mossos d’Esquadra. A més, els pares i mares també van estar convidats a participar ahir a la tarda en una caminada-gimcana.

Les sortides dels més petits s’han centrat en entorns més propers, mentre que els de cicle inicial han anat a la granja-escola La Manreana, els de cicle mitjà, a Món Sant Benet i els de cicle superior, a Balaguer. Les sortides d’educació infantil han estat al Parc de Bombers d’Artesa, al castell de Montsonís i a Agramunt. La majoria d’aquestes sortides es realitzen cada any o cada dos anys, de forma que tot l’alumnat les hagi pogut gaudir durant la seva escolarització.

Els tallers han estat des d’activitats més clàssiques com un taller d’aeròbic o fer la mona, fins a altres més innovadores com un taller de música d’arpa o de sabó artesà.

L’Escola ha agraït la col·laboració de diferents entitats, especialment dels Bombers Voluntaris i de Protecció Civil, així com l’AMPA, els Ajuntaments d’Artesa de Segre, Alòs de Balaguer i Foradada, i “la Caixa”.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.