L’escola d’art Ondara de Tàrrega visita l’Espai Transmissor de Seró

Imatge de la Visita (Marta Serret)

Imatge de la Visita (Marta Serret)

Un grup format per 37 estudiants de l’Escola d’Art i Superior de Disseny de Tàrrega han visitat aquest matí l’Espai Transmissor de Seró, al municipi d’Artesa de Segre. L’activitat ha començat a la mateixa escola, a la capital de l’Urgell, amb una conferència a càrrec de l’arquitecte de l’edifici, Toni Gironès.

A continuació, els alumnes s’han traslladat a Seró, on han arribat a mig matí i on el mateix arquitecte ha fet una visita guiada per l’espai.
Tot i centrar-se en la part de disseny i arquitectura, els alumnes també han rebut les explicacions per part dels gestors del centre sobre les restes arqueològiques que allotja i que n’han justificat la construcció, per tal de contextualitzar l’edifici i el seu valor.
Tot i ser una visita d’estudiants, les visites escolars pròpiament dites a l’Espai Transmissor encara no han començat, ja que s’està enllestint el material didàctic. Tot i això, el dia 16 de maig els alumnes de l’Escola Els Planells d’Artesa de Segre seran els primers a descobrir aquestes instal·lacions des d’una vessant escolar. S’espera la visita d’una setantena d’escolars.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.