Les noies del CB Balaguer s’imposen al Calaf en un dels pitjors partits de la temporada

Equip Sènior Femení CB BalaguerEl sènior femení del CB Balaguer va guanyar aquest cap de setmana a la pista del Calaf per un contundent 37 a 48.Es tracta de la desena victòria d’aquesta temporada en el Campionat de Catalunya de segona categoria.

Tot i la victòria, aquest últim encontre va ser, sense cap mena de dubte, el pitjor partit de la campanya per les noies del CB Balaguer, que es van veure superades per la il•lusió i el treball de les jugadores del Calaf.

El primer quart va ser igualat i va finalitzar amb un 5 – 9 per les visitants. El va seguir un segon període de clar color local, que va imposar-se en tots els aspectes del joc per un contundent 16 – 5. S’arribava al descans amb un preocupant 21 a 14 per a les noies del Balaguer.

A la represa, es va apreciar un canvi en la dinàmica i també en els resultats. El Balaguer va aconseguir un important 6 a 14 que els donava avantatge a l’electrònic. Al darrer quart aconseguien ampliar el marge 10 a 20 per situar el 37 a 48 final.

La situació a la taula a hores d’ara per a les balaguerines és immillorable. Els rivals, conscients de la posició privilegiada del Balaguer, afronten cada partit amb una motivació extra. Ara l’equip ha de ser capaç d’assumir aquesta situació i posar el màxim sentit en cada detall del joc, per aconseguir vèncer els partits amb solvència.

La setmana vinent el Balaguer rebrà la visita d’un dels favorits de la competició, el BF Cornellà. Un partit de màxima dificultat que les noies han d’afrontar amb una gran setmana d’entrenaments.