L’associació d’allotjaments rurals de La Noguera renova la seva pàgina web

Ruralnoguera.com és el nou portal web de l’associació de cases rurals de La Noguera que s’ha presentat aquest dimecres al matí al Consell Comarcal. Una nova eina on es destaca per sobre de tot territori de la Noguera i on hi tenen presència també les 15 cases rurals associades a l’entitat.

Josep Mirada president de l’associació de cases rurals de la Noguera ha manifestat que amb l’associació, creada l’any 2008 i ara amb el nou portal web, es busca ampliar la visibilitat de les cases rurals de comarca.

A la presentació també hi han assistit Adela Rubió representant dels Serveis Territorial del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya i Concepció Cañadell presidenta del consell comarcal de La Noguera que ha manifestat que amb iniciatives com aquesta es demostra que la comarca de la Noguera ja s’ha començat a creure el gran potencial que te en el sector turístic.

Des de l’associació s’espera que la nova web ajudi a incrementar el nombre d’allotjaments al llarg de l’any tal i com va passar al 2015 i sigui una mecanisme més per donar a conèixer el territori.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.