L’Associació de Comerciants de Balaguer disposarà de la seva targeta de fidelització a partir del mes de març

L’associació de comerciants de Balaguer disposarà a partir del mes de març d’una nova targeta de fidelització. Es tracta d’un servei amb el que els clients dels comerços associats a l’ACB podran acumular punts que es convertiran en descomptes per a futures compres en els comerços de l’associació. La targeta es podrà utilitzar de manera física, de manera digital a través de la nova app o també es podran gaudir dels descomptes facilitant el DNI del titular de la targeta als comerciants. Aquest nou servei estarà vinculat amb la nova aplicació que l’associació presentarà al mes de març.

Durant la presentació del nou servei, la regidora de Promoció Econòmica, Ester Guarné, ha lloat una inicativa amb la que segons la regidora ha de facilitar la dinamització del comerç de la ciutat.

Aquesta nova iniciativa està pensada per tal de que el comerç de proximitat pugui fidelitzar als clients de Balaguer i comarca. Durant la presentació, des de l’associació de comerciants també s’ha manifestat la voluntat de construir sinèrgies amb les dues aplicacions de compra on-line que ja existeixen a la ciutat.


Informa: Miki Daviu

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.