“L’ànima del silenci” d’Antoni Boleda arriba al Museu de la Noguera

La sala d’exposicions temporals del Museu Comarcal de la Noguera acull fins al pròxim 28 de Maig l’exposició l’Ànima del Silenci de l’escultor lleidatà Antoni Boleda. La mostra, organitzada per l’Institut d’Estudis Ilerdencs arribar a la capital de la Noguera amb l’objectiu de fer un repàs per tota l’obra de l’escultor, des de les seves obres inicials i formatives fins a la faceta més abstracta de l’artista.

D’art figuratiu, d’art abstracte, d’art minimalista o funcional i fins i tot d’art pedagògic, Boleda afirma que totes les seves obres, siguin de la vessant que siguin, comencen  amb un dibuix que amb el treball anirà madurant per acabar esdevenint l’obra final. Durant el procés creatiu, l’artista afirma que es fonamental el coneixement de tots els  materials amb els que es composarà l’obra final.

Al llarg de l’exposició també s’hi poden contemplar les obres públiques que ha realitzat l’escultor com l’estàtua del president Companys ubicada al municipi del Tarròs.

L’Ànima del silenci és una exposició sorprenent que busca acostar l’art de l’escultura al visitant. En aquest sentit l’escultor també estarà cada dijous al matí a la sala amb l’objectiu de fer tertúlia als visitants.  A més a més, els serveis educatius del museu han preparat, juntament amb el propi escultor, tallers didàctics per a les  escoles que ho sol·licitin i també tallers accessibles per als col·lectius que així ho requereixin.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.