L’Alberg Teresa Pàmies tanca l’any 2018 amb un augment del 30% en pernoctacions

Tres anys i mig després de la posada en funcionament de l’Alberg Teresa Pàmies continuen augmentant els registres de pernoctacions de pelegrins a l’equipament. L’any 2018 s’ha tancat amb la major afluència de turistes des de la seva inauguració i en total han estat 178 els pelegrins que han programat la seva parada a l’equipament del C/ Pintor Borràs de Balaguer,  gairebé un 30% més que l’any 2017. Des de l’àrea de Turisme i Promoció Econòmica apunten el lligam de l’alberg amb la cultura local com una de les claus de l’èxit.

Tot i ser un punt de pas l’equipament s’ha establert com un focus de promoció turística per futures visites dels pelegrins tal i com s’apunta en diverses ocasions al llibre d’observacions

L’augment de visitants del 2018 constata que l’Albert Teresa Pàmies es troba en fase de consolidació pels pelegrins del camí de Sant Jaume.

L’ Alberg Teresa Pàmies, ubicat a la casa natal de l’escriptora balaguerina es va inaugurar l’any 2015 i el pròxim mes d’abril es complirà 4 anys de la seva posada en funcionament.


Informa: Miki Daviu

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.