L’Ajuntament de Balaguer anuncia que s’estan fent gestions perquè reobri una empresa del sector industrial i que els Plans d’Ocupació donaran feina a 50 persones

L’Ajuntament de Balaguer ha rebaixat enguany en en 3 milions d’euros l’endeutament del consitori, que actualment és de 20.300.000 euros. Així ho va explicar l’alcalde, Josep Maria Roigé, en el tradicional dinar de nadal amb la premsa. Roigé va explicar però que la negociació amb els treballadors de l’ajuntament per aconseguir rebaixar la massa salarial i l’estructura del consistori, que actualment té 250 treballadors, encara està en procès i que espera arribar a un acord el més aviat possible.

Roigé va manifestar que la preocupació actual del govern és l’atenció a les persones i la generació de llocs de treball. L’Ajuntament preveu que amb el Plans d’Ocupació del 2014 es donarà feina a 50 persones de la ciutat. En la mateixa línia, Roigé va destacar que s’estan fent gestions perquè una empresa del sector secundari de Balaguer reobri i generi llocs de treball.

D’altra banda, l’alcade va anunciar que en el pressupost de la Generalitat per al 2014 està  contemplada una partida d’un miló d’euros per a reempendre les obres dels nous jutjats de Balaguer.

Amb tot Roigé va destacar que Balaguer és una ciutat que funciona, amb projecció i que de cara al 2014 es continuarà treballant sota el concepte de ciutat Q.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.