L’Ajuntament d’Artesa de Segre enderrocarà subsidiàriament dues cases que amenacen ruïna

Edificis que s'enderrocaran (Aj. Artesa)

Edificis que s’enderrocaran al municipi d’Artesa de Segre (Aj. Artesa de Segre)

Avui s’ha signat l’adjudicació de les tasques d’enderroc de dos edificis que amenacen ruïna a la carretera de Ponts d’Artesa de Segre. L’Ajuntament d’Artesa de Segre executarà finalment els treballs de manera subsidiària, ja que la propietat no han complert amb els requeriments que se li han fet. De totes maneres, continuen les negociacions per aconseguir que assumeixi els costos, que en total sumen 21.780 euros.

L’alcalde, Mingo Sabanés, ha explicat que “la família propietària sempre ha dit que s’estima el municipi, esperem que ho demostri i que accepti alguna de les facilitats que li oferim, com els pagaments a terminis al llarg de tot un any”. De moment, no obstant, és el municipi qui assumirà els costos.

L’empresa adjudicatària començarà l’enderroc el dia 13 de març i té previst que les tasques s’allarguin durant un mes, ja que a banda de l’enderroc dels edificis també té l’encàrrec de condicionar les parets mitjaneres que ara quedaran al descobert, tapar els forats que hi puguin quedar i habilitar un correcte sistema de desaiguat per tal que no s’hi entolli l’aigua de la pluja.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.