L’Ajuntament de Balaguer presenta el catàleg d’activitats d’estiu

Balaguer ha presentat aquest dimarts, al pati de l’Institut Municipal de Progrés i Cultura, el programa d’activitats de lleure, oci i esport per aquest estiu.

Enguany, com a novetat s’ha fet un catàleg conjunt que inclou totes les activitats i estades de les diferents àrees, com Esports, Joventut o Cultura i s’hi ofereixen diferents propostes com els clàssics Triesport, Camp Base, In&Out, també el programa Cota Zero del Museu de la Noguera, el Temps Afegit o l’Art Estiu.

Aquestes activitats s’oferiran durant totes les vacances escolars amb inici el 25 de juny i finalització el  7 de setembre. Des de l’Ajuntament han destacat la voluntat d’oferir un ventall de propostes per a tots els gustos.

Les inscripcions s’obriran el proper 1 de juny i no es tancaran fins cobrir totes les places. D’altra banda també s’han programat diferents activitats gratuïtes i obertes a tota la població per fomentar l’activitat física. Així doncs tots els dilluns s’organitzaran caminades populars, els dimarts tindran lloc ballades de zumba a la plaça del Morter, els dimecres serà el torn del fitness de manteniment a les piscines del poliesportiu i els dijous, Aquagym a les piscines del secà.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.